AFP
NE PRESTAJE NATEZANJE

Sky Sports: Modrić želi otići u Chelsea, Daniel Levy: Nema pregovora oko Luke

Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 06. srpanj 2011. 13:21

U sjeni sage oko potencijalnog transfera hrvatskog nogometnog reprezentativca Luke Modrića u Chelsea, Tottenham je započeo s treninzima uoči nove sezone.

Na njima su se pojavila i dvojica najboljih igrača "Spursa" Modrić i Gareth Bale, ali Sky Sports izvještava kako će se u sljedeća 24 sata Modrić sastati s predsjednikom kluba Danielom Levyjem na kojem će mu "izraziti svoju želju za napuštanjem White Hart Lanea".

Tottenham je već ranije odbio ponudu Chelseaja "tešku" 22 milijuna funti za Modrićevu prodaju, a predsjednik kluba Levy ponovio je svoje čvrsto stajalište.

- Želim jasno dati do znanja, kao što sam i prethodno rekao, da niti jedan od naših ključnih igrača neće biti prodan ovog ljeta. Gradimo momčad za budućnost i konstantno igranje na najvišoj razini i zadržavanje kvalitetnih igrača je ključno za to. Nismo spremni prodati Modrića po bilo kojoj cijeni niti Chelseaju niti bilo kojem drugom klubu. Jasno smo naša stajališta objasnili Chelseaju pismenim putem. Oni su to odlučili ignorirati i onda su lansirali javnu ponudu. Kako bi se ipak izbjegla svaka sumnja, želim ponovo naglasiti da nećemo ući u bilo kakve pregovore, s bilo kojim klubom, vezano uz Luku – zaključio je Levy.

Ukoliko su stavovi predsjednika Tottenhama zaista tako čvrsti, onda bi na nadolazećem sastanku trebalo biti razgovora tek o povećanju primanja za hrvatskog reprezentativca koji trenutno zarađuje oko 45.000 funti tjedno. Nagađa se da će mu "spursi" ponuditi udvostručenje primanja što bi ga učinilo najplaćenijim igračem u povijesti kluba.

Linker
25. rujan 2024 00:20