Igor Tudor
 MIGUEL MEDINA Afp
SLAVLJE NA DEBIJU

Srušio velikog Mourinha pa najavio - promjene! Tudor: ‘Ne isključujem da bi se to moglo dogoditi‘

Na presici nakon utakmice nekadašnji trener Hajduka nije zaboravio odati priznanje Posebnom.
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 20. rujan 2021. 07:52

Igor Tudor sjajno je startao na klupi Verone pobijedivši Mourinhovu Romu (3:2) koja je na utakmicu došla s maksimalne tri pobjede u prva tri kola. Verona je s druge strane izgubila sve tri uvodne utakmice prvenstva. Roma je povela, ali Verona je na poluvrijeme uspjela otići s 1:1.

- Rekao sam dečkima u svlačionici da samo nastave igrati kao u prvom poluvremenu, da zadržimo vjeru u svoje sposobnosti. Imamo dobru momčad s igračima koji imaju sjajan mentalitet. Uvijek moramo imati hrabrosti u igri te kroz nju tražiti bodove - objasnio je hrvatski trener na konferenciji za novinare.

Govorio je Tudor nešto i o taktici.

- Zadržao sam formu 3-4-2-1, no ne isključujem da bi u budućnosti moglo biti mjesta i za dva napadača, pogotovo kad se postigne rezultat koji bi nam omogućio komforniji pristup utakmicama. No, i protiv Rome Caprari se često nalazio u poziciji drugog napadača.

Pohvalio je Tudor i velikana na klupi poražene Rome.

- Mourinho je na mene ostavio prekrasan dojam, uvijek sam ga cijenio. Roma usprkos ovog poraza ostaje ozbiljan kandidat za naslov. To će biti otvoreno prvenstvo u kojem na kraju može slaviti pet ili šest momčadi, a Roma je nesumnjivo jedna od njih".

Gazzetta je Tudoru za vođenje utakmice dala ocjenu 7, dok je Mourinho ostao na "šestici"...

Linker
29. travanj 2024 22:00