Kalidou Koulibaly bi uskoro trebao promijeniti sredinu

 ALBERTO PIZZOLI Afp
ČEKA SE SLUŽBENA POTVRDA

Još jedan veliki transfer pred završetkom: Dogovoreni su svi uvjeti, zvijezda Napolija prelazi na Otok

Kalidou Koulibaly bi uskoro trebao napustiti Napoli u kojem je još od 2014. godine
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. srpanj 2022. 16:41

Kalidou Koulibaly je bio velika želja Juventusa, no izgleda da neće otići u redove Stare dame. Prema pisanju talijanskih medija, sjajni branič Napolija je jako blizu prelaska u Chelsea koji bi za njega platio 40 milijuna eura, dok bi igrač u zarađivao devet milijuna eura u svakoj od iduće četiri sezone na koliko će potpisati.

Calciomercato piše kako bi se cijeli posao mogao odviti u iduća 24 sata i Koulibaly će karijeru nastaviti u Londonu. Juve će, po svemu sudeći, prodati Matthijsa de Ligta u Bayern, a njegovu su zamjenu vidjeli u Koulibalyju. Ipak, Napoli više naginje tome da ga proda Chelseaju nego svojim rivalima u Serie A.

image

Kalidou Koulibaly

MASSIMILIANO FERRARO Nurphoto Via Afp

The Athletic i La Gazzetta dello Sport pišu kako su se predstavnici Chelseaja i Napolija susreli nekoliko puta u posljednjih par dana i da je cijeli posao jako blizu završetku. Sjajni 31-godišnji branič ulazi u zadnju godinu ugovora, a novi nije potpisao pa se i Napoliju žuri da ga proda kako bi na njemu barem nešto zaradio.

Predsjednik Napolija Aurelio De Laurentiis je ranije odbijao ponude za Koulibalyja za kojeg je tražio čak 100 milijuna eura, ali sada je stigla kriza i treba rezati plaće, a tu je i zadnja godina ugovora pa je spreman pristati na Chelseajevih 40 milijuna. Tako bi Koulibaly uskoro trebao napustiti klub u kojem je od 2014. godine i zaputiti se u London.

Linker
19. travanj 2024 18:31