GLYN KIRK Afp
ODRIJEŠIO JE KESU

Chelsea doveo prvo pojačanje u postabramovičevoj eri! Boehly zvijezdu platio 60 milijuna eura, a stiže još jedna

Raheem Sterling danas je postao i službeno novi igrač Chelseaja u čije redove stiže iz Manchester Cityja
Piše: SNObjavljeno: 13. srpanj 2022. 18:59

Tako je brzonogi engleski reprezentativac postao prvo pojačanje u eri novog vlasnika Todda Boehlyja, koji je preuzeo klub od Romana Abramoviča.

Chelsea je za Sterlinga platio 50 milijuna funti (oko 59 milijuna eura), a ovaj je potpisao petogodišnji ugovor koji će mu donositi više od 300.000 funti tjedno.

"Zadovoljstvo mi je biti ovdje. Puno sam dosad postigao u karijeri, ali imam još puno toga za postići i zaista se veselim nastupima u Chelseajevom dresu pod vodstvom Thomasa Tuchela. London je moj dom i mjesto gdje je sve počelo, divno je imati priliku igrati pred prijateljima i obitelji na Stamford Bridgeu. Zaista se veselim izlasku pred navijače", rekao je 27-godišnji Sterling nakon predstavljanja u Los Angelesu gdje se Chelsea nalazi na predsezonskoj turneji.

"Raheem Sterling je pobjednik i njegovo je potpisivanje važan korak u osnaživanju naše momčadi", komentirao je vlasnik Chelseaja Boehly.

A ubrzo nakon Sterlinga Boehly bi mogao dovesti i drugo pojačanje u njegovoj eri, budući je navodno dogovoren dolazak Kalidoua Koulibalyja iz Napolija za odštetu od 34 milijuna funti (40 milijuna eura).

Linker
03. svibanj 2024 00:56