JONAS EKSTROMER Afp
KOMENTAR LEGENDE

Ibrahimović priznao: ‘Osjećam blagu paniku kada o tome razmišljam, a vi ćete biti najtužniji...‘

Zlatan Ibrahimović odbacio je ideju o umirovljenju u sve je izglednije da ćemo ga gledati i sljedeće sezone
Piše: SNObjavljeno: 23. ožujak 2022. 15:01

Ovaj sjajni 40-godišnji švedski napadač Milana prkosi godinama i ne pokazuje znakove usporavanja. Ove sezone zabio je 8 golova u 18 nastupa u Serie A, a njegov Milan kroči prema naslovu talijanskog prvaka.

Ukupno je u karijeri osvojio 30 trofeja, a igrao je u Engleskoj, Francuskoj, Španjolskoj, Nizozemskoj, Americi i dakako Švedskoj.

"Osjećam blagu paniku kada razmišljam o mirovini", otkrio je Ibrahimović.

"Sigurno ću nastaviti igrati dok je god moguće, sve dok imam rezultate i dok moje tijelo ne pati. Želim završiti karijeru bez ikakvog žaljenja, pa zato maksimalno želim produljiti svoje vrijeme na terenu", rekao je Ibrahimović uz kojeg nikada nije dosadno. Njegovo zabavno ponašanje ponekad je na rubu kontroverze, ali voljeli ga ili ne, nitko mu ne može osporiti nogometnu klasu i ulogu zabavljača.

image
JONAS EKSTROMER Afp

"Znam da adrenalin kojeg osjećam u ovom trenutku više nikad neće biti isti. Mi nogometaši smo programirani da ustanemo, idemo na trening, vratimo se kući i odmaramo. To je ritam kakav imamo 20 do 25 godina. Ali jednog ću se dana probuditi i neću imati ništa isplanirano. To će biti čudan osjećaj. Mislim da ćete vi najviše osjećati tugu jer me nećete gledati kako igram opet. Zato trebate uživati sada jer ovakvoga kao što sam ja više nećete vidjeti", zaključio je Ibrahimović u svom stilu.

Linker
26. travanj 2024 13:34