ANTONIO BALASCO Controluce Via Afp
APSOLUTNI HIT

Hrvatski trener ekspresno osvojio navijače! Vratio je totalni zanos, skandiraju mu ime: ‘Briljantan je!‘

U nešto više od tri mjeseca hrvatski trener Ivan Jurić prometnuo se u navijačkog miljenika
Piše: SNObjavljeno: 02. studeni 2021. 07:40

Klupu Torina preuzeo je početkom srpnja, a nakon 11 odigranih utakmica klub se nalazi na 12. mjestu na ljestvici sa 14 bodova. Međutim, igre Torina bolje su od samih rezultata, a navijače je Jurić osvojio kako dobrim nogometom koji igra njegova momčad, tako i otvorenim kritikama na račun klupske politike.

Torino je ove sezone izgubio s 1:0 u derbijima protiv Juventusa, Napolija i Milana, ali činjenica je da je zaslužio puno više. Navijači konstantno u domaćim utakmicama skandiraju ime Ivana Jurića, a napadački stil igre momčadi, intenzitet i agresivnost, vratili su entuzijazam na tribine.

Calciomercato.com navodi kako je Jurić u nedjelju navečer pio pivu u San Salvariju okružen zadovoljnim navijačima nakon uvjerljive 3:0 pobjede Torina protiv Sampdorije u subotu navečer.

"Nadam se da će me predsjednik saslušati u siječnju", rekao je Jurić na press konferenciji uoči utakmice protiv Sampdorije.

Talijanski mediji pišu kako hrvatski trener želi dodatno osnažiti momčad, a kako iza sebe ima vrlo dobru igru i podršku navijača, dakle 'polugu za pregovore'.

Nakon pobjede protiv Sampdorije na društvenim mrežama osvanule su brojne poruke podrške za Jurića.

"Briljantan trener, a sada mu treba potpuno spreman i u formi Belotti", jedan je od navijačkih komentara.

"Torino će pod urićem biti opet u Europi za 2 godine, kažem vam", stoji u drugom komentaru.

Linker
23. svibanj 2024 16:40