ANTON IVANOV/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
TVRDI GAZZETTA

Bobanu se smiješi novi posao, velikan ga uvrstio među glavne kandidate? ‘On bi bio izbor visokog profila‘

Pozicija je ostala upražnjena odlaskom Grkinje Line Souloukou
Piše: SNObjavljeno: 23. rujan 2024. 10:53

Ivan Jurić uspješno je debitirao u Romi pobijedivši do sad neporaženi Udinese 3:0 u prvoj utakmici na klupi Vučice, a u Rim bi uskoro mogao doći još jedan Hrvat, piše Gazzetta dello Sport.

Naime, talijanski medij je objavio tekst u kojem spominje kandidate za mjesto izvršnog direktora Rome, a uz imena bivšeg predsjednika Uprave Rome i direktora Milana Umberta Gandinija (64) te potpredsjednika UEFA-e Zbigniewa Bonieka (68), pojavio se ni više ni manje nego - Zvonimir Boban, kojeg su Talijani nazvali "potencijalnim međunarodnim izborom visokog profila".

image
ITALY PHOTO PRESS/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

Legendarni kapetan Vatrenih je nakon igračke karijere bio tajnike FIFA-e, sportski direktor Milana, zatim i blizak suradnik predsjednika UEFA-e Aleksandera Čeferina, a baš je Slovenac razlog njegova odlaska iz krovne kuće europskog nogometa.

Pozicija izvršnog direktora Rome ostala je upražnjena odlaskom Grkinje Line Souloukou, koja je navodno stajala iza otkaza Danieleu De Rossiju, a koja je ubrzo nakon njegova odlaska i sama dala ostavku navodno zbog pritiska javnosti ili točnije - prijetnji navijača.

Upitan o odlasku Grkinje, Jurić je nakon pobjede nad Udineseom izjavio sljedeće:

"Doznao sam gledajući Sky Sports dok sam bio na ručku. Tužno je to zbog toga što je došlo do obiteljskog problema. Djeca su uvijek na prvom mjestu i ovo je stvarno težak trenutak za nju.

Moramo se usredotočiti na treniranje i nogomet kako bismo navijačima pružili nešto što će slaviti. Ostalo je na drugima", rekao je Jurić

Linker
23. rujan 2024 13:22