LORIS ROSELLI Nurphoto Via Afp
DRAMA U TORINU

Bivša zvijezda Juventusa prva komentirala šokantne ostavke u klubu! ‘Prvo moramo shvatiti što se dogodilo‘

Juventus je potvrdio imenovanje Maurizia Scanavina za svog novog izvršnog direktora
Piše: SNObjavljeno: 29. studeni 2022. 06:32

Claudio Marchisio prva je legenda Juventusa koja je reagirala na jučerašnje šokantne ostavke svih članova uprave kluba.

- Mislim da ćemo vrlo brzo znati nešto više.

Naime, Juventus je službenim priopćenjem potvrdio da su svi članovi uprave, uključujući predsjednika Andreu Agnellija, podnijeli ostavke nakon istrage zbog navodne porezne prijevare i sumnje da su skrivali isplate svojim igračima nakon pandemije COVID-a.

Vijest je odjeknula tijekom drugog poluvremena utakmice između Portugala i Urugvaja, a Marchisio, bivši veznjak Juventusa, sada stručnjak za Svjetsko prvenstvo za Rai Sport, bio je prvi koji je komentirao vijest.

- Jasno da je iznenađujuće, ali prije osuđivanja i komentiranja moramo shvatiti što se dogodilo, a s vremenom ćemo, mislim vrlo brzo, znati nešto više - rekao je Il Principino.

Juventus je potvrdio imenovanje Maurizia Scanavina za svog novog izvršnog direktora dodajući da će se nova skupština dioničara koja je bila odgođena s 23. studenog na 27. prosinca sada održati 18. siječnja 2023.

Marchisio, bivši vezni igrač Juventusa i Italije, proživio je Agnellijevo zlatno doba u klubu, postigavši ​​37 golova u 389 nastupa i osvojivši sedam naslova Serie A.

Linker
12. svibanj 2024 14:02