Ivan Jurić

 Spada/lapresse/shutterstock Editorial/profimedia
ULTRASI POSLALI PORUKU

Bit će to debi iz noćne more: Jurića ni krivog ni dužnog čekaju velike neugodnosti, navijači spremaju bojkot

Pobornici Vučice, ali i sami igrači, nisu zadovoljni što je De Rossiju otkazano povjerenje
Piše: Marko CrnjakObjavljeno: 20. rujan 2024. 20:38

Ni krivog ni dužnog, Ivana Jurića čekaju neugodnosti na premijernoj utakmici u ulozi trenera Rome. Jurićev sastav u nedjelju će zaigrati protiv iznenađujuće prvoplasiranog Udinesea, a dočekat će ih - bojkot navijača.

"Došao je trenutak da se naši glasovi čuju. Curva Sud poziva sve navijače iz bilo kojeg sektora da sudjeluju u prosvjedu, cijeli dio naše tribine treba ostati prazan prvih pola sata utakmice", objavili su ultrasi Rome na društvenim mrežama. Ultrasi planiraju ući na stadion, a onda napustiti tribine prilikom zagrijavanja igrača u nadi da će ih popratiti što veći broj ostalih navijača s Olimpica.

Razlog nije direktno povezan s Jurićem, ali jest s trenerskom smjenom. Navijačima se nikako ne sviđa što je Danielle de Rossi, ikona kluba, potjeran nakon samo četiri ovosezonske utakmice (tri remija i poraz) jer su zadovoljni kako djeluje otkad je u siječnju preuzeo klub. Takvog su mišljenja i igrači, piše Corriere dello Sport, navodeći da su se neki - poput Mancinija i Pellegrinija - verbalno sukobili s klupskim vodstvom jer su očekivali podršku za De Rossija.

Linker
20. rujan 2024 22:30