Domagoj Bradarić

 GIUSEPPE MAFFIA Nurphoto Via Afp
SPAS IZ DRUGE LIGE

Bio je jedan od najskupljih transfera u povijesti Hajduka, a sada ima novi klub: Bivši Bijeli seli na Čizmu

Stigao je u vidu jednogodišnje posudbe, s tim da Verona ima pravo otkupa ugovora
Piše: SNObjavljeno: 31. kolovoz 2024. 09:10

Domagoj Bradarić novi je član Hellas Verone, obavijestio je klub putem službenih kanala. Bivši hajdukovac potpisao je za talijanski klub u vidu jednogodišnje posudbe iz Salernitane, s tim da Verona ima opciju otkupa ugovora po završetku sezone po cijeni od četiri do pet milijuna eura.

Hrvatski 24-godišnji bek tako je pronašao put iz drugog razreda talijanskog nogometa, u koji je dospio prošle sezone nakon očajnih rezultata Salernitane u Serie A. Bradarić se nada da će u klubu, u kojem su trag ostavili brojni Hrvati poput Ivora Pandura, Boška Šutala, Nikole Kalinića, Igora Tudora, Ivana Jurića (...), dočekati nešto sretniju situaciju, što bi mogao biti slučaj sudimo li po početku sezone. Verona je utrku otvorila 3:0 pobjedom nad Napolijem, no Juventus se pokazao prejakim protivnikom (0:3) u drugom kolu. Iduća utakmica na rasporedu je u nedjelju protiv Genoe.

image

Domagoj Bradarić

GABRIELE MARICCHIOLO Nurphoto Via Afp

U dvije godine, Bradarić je za Salernitanu odigrao 71 utakmicu. Ranije je 25 puta nastupio u seniorskoj momčadi Hajduka, gdje je ostao zapamćen kao peti najskuplji transfer u povijesti kluba odlaskom u Lille za 6,5 milijuna eura na ljeto 2019. godine. Klub s Poljuda više je zaradio samo na Luki Vuškoviću (11,8), Nikoli Vlašiću (10,8), Stipi Biuku (8,5) i Nikoli Kaliniću (7).

Linker
05. rujan 2024 10:46