Bori Kovačev/Cropix
MODRA SVLAČIONICA

Sammir: Oni nisu mnogo bolji od nas; Šimunić: Bože moj, sve je to nogomet...

Lyon je pokazao da je objektivno bolja momčad od nas. Stvorili su neke konkretne šanse i zabili golove. Ali i mi smo pokazali da se s njima možemo igrati, rekao je Badelj
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 28. rujan 2011. 10:56

Dinamovci su nakon utakmice uglavnom govorili o tome da je Lyon bolja momčad i nitko nije dovodio u pitanje zasluženost njihove pobjede.

Luis Ibenez djelovao je najtužnije od svih igrača Dinama. Rekao je da je jako razočaran.

- Nisam odigrao dobro, trebao sam igrati bolje. Kao i svi mi. Mislio sam da će sve ispasti mnogo bolje. Lyon je definitivno bio bolji.

Na pitanje zašto je Dinamo tako preplašeno ušao u utakmicu, Lučo je rekao:

- Možda smo bili malo impresionirani, ali oni su od prve minute dominirali i potpuno nam se nametnuli.

Josip Šimunić ušao je u drugom poluvremenu i odigrao sasvim solidno. I on je govorio o ta dva naivno primljena pogotka.

- Primili smo te golove kako smo ih primili vidjeli ste i sami. Bože moj, to je nogomet. Bili smo kažnjeni zbog toga. Možda da smo slučajno zabili gol za 2:1 bilo bi možda svega i svačega. Ipak su oni pokazali da su bolji od nas - zaključio je Šimunić.

Sammir je također kazao kako je vrlo tužan.

- Najtužniji sam zbog toga što smo oba gola zabili sami sebi. Po mom mišljenju oni uopće nisu bili mnogo bolji od nas. Čak smo u većem dijelu utakmice bili ravnopravni. Oni su imali još nekoliko šansi i zabili su dva gola ali smo mogli zabiti i mi.

Ivan Kelava kazao je kako je Gomis izvrsno pogodio kod prvog gola, te da nije mogao obraniti udarac.

- Izgubili smo vidjeli ste i sami kako. Primili smo dva pogotka, nismo uspjeli zabiti niti jedan. Naravno nema predaje idemo dalje. Mi svoje šanse nismo iskoristili a oni svoje jesu. Kaznili su nas ovo je za nas velika škola.

Milan Badelj kazao je kako ga je presjeklo nešto u aduktoru da nezna o kakvoj se ozljedi radi te je zato morao izaći iz igre.

- Lyon je pokazao da je objektivno bolja momčad od nas. Stvorili su neke konkretne šanse i zabili golove. Ali i mi smo pokazali da se s njima možemo igrati.

Linker
24. rujan 2024 22:38