Rijeka, 070810.Stadion Kantrida, Prva HNL, 3. kolo seniori, nogometna utakmica Rijeka - Hrvatski Dragovoljac.Na slici: Radomir Djalovic (bijeli - Rijeka)Foto: Tea Cimas / Cropix
 Tea Cimas / CROPIX
POLA MILIJUNA MALO

Ruska ponuda za Đalovića odbijena, čekaju se Englezi i Lille!

Znam kako će ovih dana na Kantridu doći i jedna službena ponuda iz Engleske. Neću otkriti ime kluba. Wigan? Ne, nije
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. kolovoz 2010. 17:17

Rijeku na vrhu drže igrači koji plaće nisu vidjeli od petog mjeseca. I ne dižu prašinu. Trenutak je predobar da bi se narušavalo atmosferu, na snazi je (još uvijek) pristup “Vjerujemo Upravi”. Momčad se zahuktala, skuplja bodove i samopouzdanje. Bude li i nakon 10-ak kola na ovim visinama, onda priča postaje ozbiljna.

Mogući problem? Rijeka nema novca, a za najskupljeg igrača Radomira Đalovića nižu se konkretne ponude. Lille bi se mogao očitovati nakon subote, iz Engleske će ovih dana doći jedna službena ponuda, a ruski Amkar iz Perma već ju je poslao.

- Istina, Rusi su poslali službenu ponudu za mene - priča Đalović nakon jučerašnjeg jutarnjeg treninga.

No, Rijeka je Amkara - odbila.

- Pola milijuna eura, s najavom da su spremni podići na 700-800 tisuća, ali klub je rekao “ne”. I nije mi žao. Moguće je da Rusi budu uporni, no ja si neću remetiti koncentraciju, o tome neka brinu čelnici. Znam kako će ovih dana na Kantridu doći i jedna službena ponuda iz Engleske. Neću otkriti ime kluba. Wigan? Ne, nije, nego jedna nova kombinacija.

Rijeka je na vrhu, ali je bez love. Ponude pljušte, navijači strahuju.

- Meni je s ovim dečkima i Gračanom sjajno, klub odlučuje hoće li prihvatiti neku od tih ponuda ili ne. A najbolje bi bilo da ja ostanem i da Uprava dovede još jednog kvalitetnog veznjaka. Možda je glupo spominjati pojačanja kad nam tako dobro ide, ali svi su, uključujući publiku, uočili taj nedostatak. Zbog toga, i nižući pobjede, ne stvaramo onoliko šansi koliko bismo mogli. No, naša je najveća snaga ovo: samo dva primljena gola u pet kola! Dijametralno suprotno od prošle sezone, Rijekin forte je - čvrsta obrana.

Linker
07. listopad 2024 03:19