STIGLA UNIREA

Rumunji 'pile naopako' i po dolasku u Split: 'Hajduk može biti sretan što nas je izvukao'

Hajduk je vrlo jaka momčad koja igra dosta agresivno i na kojoj se vidi jak momčadski duh, gledao sam njihove dvije utakmice s Dinamom iz Bukurešta - rekao je Levy
Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 18. kolovoz 2010. 15:54

Nogometaši Uniree i stručni stožer rumunjskog kluba nešto nakon podne stigli su u Split i nisu htjeli davati izjave. Ipak nakon što su se smjestili u hotel Atrium, trener u ostavci Ronny Levy "smilovao" se splitskim novinar procijedio nekoliko rečenica.

Prvo je okupljene upitao za bivše igrače Hajduka koji su igrali u Izraelu , Rosu, Praliju i Bušića, a nakon toga se osvrnuo na sutrašnju utakmicu.

- Hajduk je vrlo jaka momčad koja igra dosta agresivno i na kojoj se vidi jak momčadski duh, gledao sam njihove dvije utakmice s Dinamom iz Bukurešta. Kod nas je jako teška situacija u klubu, mnogo igrača je pred odlaskom, a Hajduk je jako sretan što nas je izvukao kao protivnike.

Potvrdio je dogovor s predsjednikom kluba da napušta klupu Uniree nakon ove dvije utakmice s Hajdukom. Rumunji će večeras odraditi prvi trening na Poljudu, a zanimljivo je kako je u Split stigao i vratar Giedrius Arlauskis.

Linker
06. listopad 2024 21:24