REUTERS/John Sibley / REUTERS
USKOČIO U LUKINE KOPAČKE

NOVI KAPETAN VATRENIH NE BRINE ZBOG IZOSTANKA MODRIĆA I RAKITIĆA 'Dečki će biti uz nas, a mi smo sretni što ćemo konačno igrati pred publikom'

Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 05. listopad 2016. 21:58

Hrvatsku reprezentaciju pokosile su brojne ozljede uoči sutrašnje kvalifikacijske utakmice u Skadru protiv Kosova. Ante Čačić neće na raspolaganju imati Luku Modrića, Ivana Rakitića i Dejana Lovrena.

Veznjak Real Madrida, Luka Modrića nedavno je imenaovan novim kapetanom Vatrenih, ali u njegove će kopačke u četvrtak uletjeti Vedran Ćorluka.

- Očekujem ambicioznu Hrvatsku, bez obzira na igrače koji nedostaju imamo imperativ pobjede, od prve minute ćemo tražiti rezultat koji nam odgovara. Već i ranije smo pokazali da svakog možemo nadomjestiti. Tu je šansa za neke koji su imali manje prilike igrati, da pokažu što znaju. Teško je nadmjestiti Srnu kao igrača i kao kapetana, ono što ja mogu ponuditi je što svaki kapetan može ponuditi, da ću im biti vođa i naravno da ću im držati leđa kad god im to zatreba. Ali samo dok se ne vrati Modrić.

Puno kapetana izgubilo je bitku s Kosovom, bocnuo ga je domaći novinar.

- Iskreno se nadam da neću i ja, u nogometu je sve moguće, ali mislim da smo se dobro pripremiti da će ovaj put kapetan Kosova izgubiti tu bitku.

Jesu li Modrić i Rakitić dali podršku reprezentaciji?

- Jesu, zvali su, prvo su rekli da im je jako žao što nisu s nama, i naravno da će biti uz nas u ove dvije utakmice. I navijati kao što bi svaki tko nije u ekipi. A moj zamjenik je u ovom trenutku Mandžukić.

Osjećate li pritisak nakon 1:1 s Turskom?

- Prije svake utakmice osjećam pritisak, ali isto tako svim igračima je drago što ćemo napokon igrati pred publikom, budući da smo kažnjeni s puno utakmica, pa nam je veliki gušt da će sutra biti pun stadion i mislim da ćemo opravdati očekivanja.

Linker
24. rujan 2024 00:27