TOM DUBRAVEC/CROPIX Cropix
NAVIJAČI U EUFORIJI

Je li doktor Bahtijarević sasvim slučajno otkrio senzacionalnu vijest i veliku tajnu Luke Modrića?

Je li riječ samo o šali, ili tu doista ima ‘nečega‘? Dugogodišnji liječnik Vatrenih iznenadio je mnoge
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 20. rujan 2022. 11:00

Dr. Zoran Bahtijarević, dugogodišnji liječnik hrvatske nogometne reprezentacije, odlazi na poziciju voditelja medicinskog odjela UEFA-e.

U njegovoj izjavi za službenu stranicu Hrvatskog nogometnog saveza, dr. Bahtijarević je spomenuo i jednu zanimljivost vezanu uz kapetana Vatrenih Luku Modrića.

Iako je u javnosti prevladavalo mišljenje kako će Svjetsko prvenstvo u Kataru biti posljednja akcija na kojoj će veznjak Real Madrida igrati za Hrvatsku, što bi značilo i da mu je ogled s Danskom posljednji na tlu domovine u najdražem dresu, dr. Bahtijarević je otvorio nove upitnike.

‘‘Trideset godina je puno, moj plan je bio otići kad se Luka i starija generacija oproste od reprezentacije, tako da se povučen i da to nitko ne skuži. Međutim, Luka je odlučio ostati do Eura, a to bi ipak bilo teško dočekati‘‘, glasi izjava dr. Bahtijarevića koju je objavio HNS.

image

Zlatko Dalić i Zoran Bahtijarević

RONALD GORSIC Cropix

Prema njegovim riječima, Luka će produljiti svoju reprezentativnu karijeru na još dvije godine i ne namjerava tako skoro napustiti reprezentaciju!

Pokušali smo provjeriti točnost tih navoda u krugovima bliskim dr. Bahtijareviću, no naš izvor nije siguran je li riječ samo o šali, ili tu doista ima ‘nečega‘.

- Dok god se budem osjećao dobro, i računaju na mene, idem dalje – rekao je Modrić našem novinaru Robertu Matteoniju 2018. godine, nakon srebra u Rusiji i osvojene nagrade za najboljeg igrača Mundijala.

Na pragu 36. godine Modrićev je odgovor na pitanje ‘do kad?‘ bio isti.

- Dok god se ovako dobro osjećam a treneri me žele u momčadi, idem dalje.

U kolovozu je španjolski dnevnik As ekskluzivno prenio navodnu Modrićevu izjavu upućenu čelnicima Real Madrida:

- Mislim da mogu igrati do 40. godine. Znam da sam u najvećem klubu na svijetu, moram ići malo po malo i uživati.

Luka Modrić je 9. rujna proslavio 37. rođendan, dakle na Europskom prvenstvu 2024. u Njemačkoj imao bi 39 godina. S obzirom na to s kakvom lakoćom i dalje igra na vrhunskoj razini, ništa nas više oko Luke ne bi trebalo iznenaditi...

Linker
06. listopad 2024 02:39