Tottenham Hotspur's Niko Kranjcar celebrates scoring against Stoke City during their English Premier League soccer match at The Britannia Stadium, Stoke, England, Saturday March 20, 2010. (AP Photo/Jon Super) ** NO INTERNET/MOBILE USAGE WITHOUT FOOTBALL ASSOCIATION PREMIER LEAGUE (FAPL) LICENCE. CALL +44 (0) 20 7864 9121 or EMAIL [email protected] FOR DETAILS **
 AP
NIJE GA OTPISAO

Redknapp: Čeka nas puno utakmica, a Niko Kranjčar je itekako u mojim planovima

Davidu Bentleyju i Giovaniju je trebala utakmica protiv Arsenala, a Niko je nedavno igrao dvije za Hrvatsku. Nije mi djelovao kao da čezne za utakmicom protiv Arsenala
Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 24. rujan 2010. 11:50

Iako mu minutažu u posljednje vrijeme daje na kapaljku, Harry Redknapp uvjerava svog hrvatskog veznjaka Niku Kranjčara da je za njega ima mjesta u Tottenhamovoj momčadi. Kranjčar u ovoj sezoni niti jednu utakmicu nije započeo od prvog sučevog zvižduka, a čak je i u za klubove ne odveć važnom Carling Cupu, u utakmici protiv Arsenala (poraz Spursa 4-1), ušao s klupe za pričuve tek u produžetku ogleda. Redknapp ga je na travnjak poslao u 97. minuti.

Menadžer Tottenhama, koji uobičava hvaliti Kranjčara i koji ga je doveo prvo u Portsmouth a potom ga za sobom poveo u London, inzistira na tome da je hrvatski nogometni reprezentativac u njegovim najužim planovima i najavljuje da će mu dati priliku kroz zahtjevan raspored momčadi u Premiershipu i Ligi prvaka.

- Čeka nas mnogo utakmica, a Niko je itekako prisutan u mojim planovima za igru. (Starterima, op.a.) Davidu Bentleyju i Giovaniju je trebala utakmica protiv Arsenala, a Niko je nedavno igrao dvije za Hrvatsku. Nije mi djelovao kao da čezne za utakmicom, osjetio sam da je moja odluka u redu s njime - objasnio je Redknapp.

Linker
25. rujan 2024 01:22