OSCAR DEL POZO Afp
DŽOKER S KLUPE

Video: Modrić ušao i spasio Kraljeve, namjestio je gol tinejdžeru. Atletico prosuo slavlje s igračem manje

Real Madrid i Atletico Madrid remizirali su u derbiju metropole, Luka Modrić asistencijom obilježio susret
Piše: Ante ŠakićObjavljeno: 25. veljača 2023. 20:44

Real Madrid je unatoč dominaciji uspio izvući tek neriješeni rezultat protiv Atletico Madrid. Veliki derbi španjolske metropole obilježio je uvelike i Luka Modrić. Iako je ušao tek u 63. minuti, imao je dovoljno vremena zabilježiti asistenciju, svoju četvrtu ove sezone.

Prvo poluvrijeme prošlo je bez upozorenja, kao da se sve čuvalo za drugih 45 minuta. Nakon izmjena Carla Ancelottija i Diega Simeonea utakmica je uhvatila pravi ritam i pružila navijačima ono za što su došli pogledati El Derbi Madrileño.

Prvo je u 64. minuti Atleticu uvelike posao otežao Angel Correa, koji je za nesportski prekršaj "nagrađen" crvenim kartonom. Ipak, suprotno očekivanjima, Simeonova momčad je reagirala dobro, pa čak i povela. U 78. minuti Jose Maria Gimenez pobjegao je čuvaru i pucao nakon ubačaja precizno za vodstvo Atletica 1:0.

Vodeći gol Atletica pogledajte OVDJE.

Na veselje domaćih navijača, koji nisu dugo čekali pogodak, izjednačio je Real nakon samo sedam minuta. Luka Modrić izveo je korner i kirurški precizno 18-godišnji Alvaro Rodriguez pogađa glavom za konačnih 1:1.

Gol Reala za 1:1 pogledajte OVDJE.

Ovim rezultatom Real je na sedam bodova od vodeće Barcelone, koja svoju utakmicu 23. kola La Lige igra sutra. Atletico nije ugrozio trećeplasirani Real Sociedad i ostao je na četvrtom mjestu, posljednjem koje vodi u Ligu prvaka.

Linker
04. srpanj 2024 11:34