Dani Carvajal

 OSCAR DEL POZO Afp
DIRLJIVA PORUKA

Supruga velike zvijezde Reala očajna: ‘Ovo izgleda kao ružan san, ne mogu gledati takvu tugu i bol...‘

‘Danas počinje tvoj put povratka da bi se vratio tamo gdje pripadaš. Jači‘
Piše: SNObjavljeno: 07. listopad 2024. 10:56

Dani Carvajal je ozlijedio ligamente koljena i sigurno propušta ostatak sezone, a prema nekim procjenama pauzirat će i 12 mjeseci. O teškoj ozljedi svojeg supruga na Instagramu se oglasila Daphne Cañizares.

"Još uvijek mi se ovo čini kao neki ružan san. Kada sam vidjela koliko si tužan i u kolikoj si boli dok si se trudio da me nasmiješiš. Volim te i divim ti se. Danas počinje tvoj put povratka da bi se vratio tamo gdje pripadaš. Jači. Jer ti uvijek daješ sve. Imaš još puno toga za napraviti, moj živote. Hvala vam na tolikim porukama podrške i hvala našoj madridskoj obitelji. Osjećali smo se predivno jučer, nemam riječi", napisala je Daphne.

Iz kluba su objavili da će sa svojim 32-godišnjim dokapetanom bez obzira na ozljedu produljiti ugovor na još godinu dana.

"Kao što smo i planirali, s Carvajalom smo dogovorili produljenje ugovora koje će ga vezati uz klub do 30. lipnja 2026.", stoji u službenom priopćenju.

Dodaju da je Carvajal "legenda Reala i svjetskog nogometa" te su mu obećali maksimalnu podršku za vrijeme dugačke rehabilitacije koja ga čeka.

"Šaljemo mu svu svoju podršku i naklonost te mu želimo brz oporavak kako bismo što prije mogli ponovno uživati ​​u njegovom nogometu na travnjaku", priopćili su iz Kraljevskog kluba.

Linker
07. listopad 2024 12:25