Modrić i Perez u zagrljaju

 JEAN CATUFFE Dppi Via Afp
ZELENO SVJETLO

Španjolci otkrili kojim je riječima Pérez navukao Modriću osmijeh od uha do uha: ‘To si zaslužio‘

Hrvatski maestro po svemu će sudeći i iduće sezone nositi dres "kraljevskog kluba"
Piše: SNObjavljeno: 27. svibanj 2024. 11:05

Nakon što je Toni Kroos objavio da odlazi u mirovinu na kraju sezone, sve je izvjesnije da će svoje mjesto u svlačionici Reala zadržati Luka Modrić. "Kraljevski klub" ne može si priuštiti da u istom trenutku ostane bez dvojice legendarnih veznjaka, i još važnije - lidera svlačionice.

Dugo je trajala neizvjesnost, doduše još uvijek nema službene potvrde da će Modrić igrati za Real i iduće sezone, no za španjolske medije više nema dvojbe; hrvatski maestro ostaje na Santiago Bernabéuu.

image

Modrić i Kroos

BURAK AKBULUT Anadolu Via Afp

Portal koja prati zbivanja oko madridskog kluba, Defensa Central, objavio je riječi Florentina Pereza upućene Modriću na sastanku kojem je glavna tema bila Modrićeva budućnost.

- Zaslužuješ nastaviti s momčadi zbog svojih predstava, znaš da ti ne poklanjamo ništa ponudom za ostanak, ti si to sam zaslužio - navodno je Perez rekao Modriću.

image
ULRICH HUFNAGEL/IMAGO SPORTFOTODIENST/PROFIMEDIA

A ta priča samo potvrđuje navode Diario Asa, u kojem je danas izašla kolumna posvećena Luki Modriću, odnosno njegovom neskrivanju sreće zbog novog ugovora.

"Luka Modrić nasmiješen je od uha od uha od trenutka kada dođe u Valdebebas ujutro do trenutka kad ode na ručak sa svojom obitelji. Hrvatski genijalac ne može sakriti sreću od prošlog tjedna kada je odradio razgovor s Perezom, koji je dao zeleno svjetlo za njegov ostanak u klubu", stoji u kolumni Tomasa Roncera.

Linker
28. rujan 2024 17:12