Jude Bellingham

 RONNY HARTMANN Afp
PROCURILI DETALJI POSLA

Španjolci objavili: Gotovo je, rekord je srušen, Real je dogovorio najveći transfer u svojoj povijesti!

City je mladom veznjaku ponudio veću plaću od Reala, ali srce je, izgleda, presudilo
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 04. svibanj 2023. 08:46

Real je zaključio najveći transfer u klupskoj povijesti, Jude Bellingham stiže na Santiago Bernabeu u jednom od najskupljih poslova u nogometnoj povijesti! "Posao je gotov" - prenose španjolski Marca i AS tvrdeći kako su Real i dortmundska Borussija dogovorili ne samo iznos odštete nego i dinamiku isplate.

A u nekoliko rata madridski klub obeštetit će Borussiju sa 120 milijuna eura, pet više nego što su svojedobno isplatili Chelseaju za Edena Hazarda. Najveći je to dakle, transfer u Realovoj povijesti, naravno, onoga trenutka kada madridski klub i službeno potvrdi veliki posao.

"Real i Jude Bellingham gotovo su sve dogovorili, ostao je još samo već zakazani sastanak između Reala i Borussije kako bi se dogovorili detalji. Pregovori su u završnoj fazi", prenosi i Fabrizio Romano.

image

Jude Belingham i trener Edin Terzić

INA FASSBENDER Afp

Prema tvrdnjama engleskih medije, Manchester City je mladom veznjaku ponudio veću plaću od Reala u kojem će primati 12 milijuna funti godišnje bruto međutim u Bellinghamovoj odluci navodno su presudile garancije kako će biti nositelj igre u idućem desetljeću. Navodno je Englez već u chat-grupama igrača Reala.

As također dodaje kako dogovor s Bellinghamom nema utjecaja na planove Reala koji će ponuditi produljenje ugovora s Modriću i Kroosu dodajući kako dolazak 19-godišnjeg veznjaka posljedično znači i manje prostora za hrvatskog kapetana iduće sezone.

Linker
29. rujan 2024 01:30