ANP/DDP USA/PROFIMEDIA
VISOKE AMBICIJE KRALJEVA

Real priprema spektakularne transfere: Stvaraju se novi ‘Galacticosi‘, stižu zvijezde teške čak 300 milijuna eura?!

Posao oko potpisa Judea Bellinghama je pred finalizacijom, ali u Realu ne žele samo njega
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 11. svibanj 2023. 10:41

Na Santiago Bernabeu planiraju spektakularan, kraljevski prijelazni rok. Prema tvrdnjama AS-a u Realu planiraju dovesti ne jednu nego dvije velike zvijezde s kojima će početi era novih Galacticosa koja će idućih deset godina vladati europskim nogometom.

Posao oko potpisa Judea Bellinghama je pred finalizacijom, navodno je preostalo tek da se Real i dortmundska Borussija dogovore oko dinamike isplate rata transfera pa se sada u Madridu mogu posvetiti novoj meti - Kylianu Mbappéu!

image
INA FASSBENDER Afp

Kapetan reprezentacije Francuske već je u nekoliko navrata bio pred pragom Santiago Bernabea, posljednji puta ljetos kada je ipak produljio ugovor s PSG-om do ljeta 2025. No u Realu nisu digli ruke od njega. Štoviše, iduće ljeto madridski klub će još jednom napasti njegov potpis.

image

Kylian Mbappe

FRANCOIS NASCIMBENI Afp

Naime, špekulira se kako je posljednja godina njegovog ugovora na Parku prinčeva "opcionalna", odnosno kako je potpisao na 2 + 1 sezonu. Pod uvjetom da je tvrdnja točna, to bi konkretno značilo kako bi se PSG na ljeto mogao biti u nezadvidnoj situaciji, odnosno ili krenuti u pregovore oko novog ugovora i potpisati ga ili će se naći pod realnom prijetnjom da ga za 12 mjeseci izgube bez odštete.

Transfermarkt.de inače Bellinghamovu tržišnu vrijednost procjenjuje na 120 milijuna eura, a Mbappeovu na 180 milijuna eura.

Linker
26. rujan 2024 01:07