GIUSEPPE CACACE Afp
OTVOREN DO BOLA

Modrićev suigrač brutalno iskren: ‘Nije mi ga žao. Žaliti mogu samo one kojima je puno gore nego njemu‘

Real ga je platio 100 milijuna eura, a vrlo vjerojatno će propustiti 11. El Clasico zaredom
Piše: SNObjavljeno: 19. ožujak 2023. 13:26

Otkako je Eden Hazard stigao u Real Madrid 2019. godine nikad nije započeo El Clasico protiv Barcelone. Ali klupski ga suigrač Toni Kroos ne žali previše.

"Ne vjerujem da Eden ima loš život. Žaliti možete ljude kojima je puno gore nego njemu. Ne radi se tu o novcu, nego jednostavno ne žalim nikoga iz nogometnog svijeta", rekao je brutalno iskreno Kroos, pa nastavio.

"Da, ovo je nezgodna situacija, ali tako već dulje vrijeme. Svatko je barem djelomično odgovoran za svoju situaciju u kojoj se nalazi. Poznajem Edena jako dobro i često smo zajedno. Ali žaliti mogu samo ljude kojima je jako loše u životu, ali Eden nije jedan od njih", zaključio je Kroos.

image
OSCAR DEL POZO Afp

Realov trener Carlo Ancelotti jedan je od onih koji je često suočen s pitanjima vezanim uz trenutno najplaćenijeg igrača Reala.

"Situacija je jako komplicirana. Uzevši u obzir talent, Hazard ima pravo na igru. Ali u velikom klubu postoji jaka konkurencija. Ja nisam ovdje da bih davao minutažu svakom igraču, ovdje sam da bih pobjeđivao. Također ne gledam koliko koji igrač zarađuje i koliko je star. Kao što sam rekao, ovdje sam da bih pobjeđivao, ništa više od toga", rekao je Ancelotti.

Linker
25. rujan 2024 07:10