CRISTINA QUICLER/AFP/PROFIMEDIA
ZATRAŽIO IZMJENU

Modrić ispisao povijest pa ozljedom zabrinuo navijače, Ancelotti otkrio što se događa

Uz brojne ozlijeđene veznjake, Ancelotti bi se Modrićevim izostankom našao u velikom problemu
Piše: SNObjavljeno: 26. studeni 2023. 21:17

Unatoč pobjedi 3:0 na gostovanju kod Cádiza, Carlo Ancelotti dobio je nove glavobolje. Međutim, ništa manje zabrinuti neće biti hrvatski navijači. U 70. minuti susreta, teren je napustio Luka Modrić, kako piše španjolski AS, zbog "neugode u mišiću". Kapetan Vatrenih upozorio je klupu na problem, zatraživši izmjenu, a umjesto njega ušao je Dani Ceballos.

Luka je uspio samostalno napustiti teren, što je dobra vijest, ali konkretnije informacije o njegovu stanju znat će se tek kroz iduće dane. Iako talijanski strateg već ima problema s ozljedama u veznom redu, s obzirom na to da u rubrici "izostanci" ima Camavingu, Tchouamenija i Gülera, potencijalna ozljeda "desetke" bio bi novi težak udarac.

Ipak, Ancelotti je u prvoj izjavi nakon utakmice primirio navijače.

- To je preopterećenje mišića. Samo to. Modrić je bio jako dobar. Danas je igrao na drugoj poziciji, bio je vrlo dobar u obrani - poručio je trener.

Ujedno, Modrić je u nedjeljnoj utakmici ispisao povijest, postavši drugi najstariji igrač Realov koji je upisao nastup u prvenstvu. S 38 godina i 78 dana preskočio je Francisca Buya, a ispred njega ostao je samo legendarni Ferenc Puskás, koji je zaigrao s 38 godina i 233 dana.

Linker
10. lipanj 2024 14:48