Jose Mourinho

 Marco Iacobucci/ipa-agency.net/shutterstock Editorial/profimedia
BOMBA IZ ŠPANJOLSKE

Jose Mourinho preuzima Barcelonu?! Španjolci najavili posao koji bi odjeknuo nogometnim svijetom

Iako je ranije vodio Real Madrid, Portugalac je ponuđen katalonskom divu
Piše: SNObjavljeno: 17. siječanj 2024. 08:12

Jose Mourinho je dobio otkaz u Romi kojoj je nakon 15 godina donio trofej osvojivši premijerno izdanje Konferencijske lige. Portugalcu je presudio 3:1 poraz od Milana na San Siru, a nakon što mu je uručen otkaz, suznih je očiju napustio klupske prostorije.

Ipak, vjerojatno je da neće dugo tražiti novi posao, a španjolski mediji čak najavljuju senzacionalan rasplet cijele situacije. El Nacional piše kako bi Mourinho mogao preuzeti Barcelonu.

Iako je ranije sjedio na klupi Real Madrida, navodno ga je njegov agent Jorge Mendes predložio Barceloni i njenom predsjedniku Joanu Laporti s kojim je u odličnim odnosima. Španjolci pišu kako se Xaviju sprema otkaz nakon što je izgubio s 4:1 u El Clasicu u finalu španjolskog Superkupa, a navodno je i izgubio povjerenje svlačionice.

Mendes je iskoristio klimavu situaciju u Barci i Laporti napomenuo kako je Mourinho spreman odmah uskočiti na mjesto glavnog trenera u slučaju da Xavi zaista dobije otkaz. Bio bi ovo senzacionalan posao Katalonaca koji bi itekako odjeknuo u svijetu nogometa.

Linker
26. travanj 2024 16:58