ITALY PHOTO PRESS/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA
UZNEMIRENA ‘DESETKA‘

Bombastična objava u Španjolskoj, Modrić postavio ultimatum: ‘U Realu su nervozni, znaju da ne blefira‘

Španjolski dnevnik Sport objavio je da hrvatski kapetan razmišlja o odlasku iz kluba u siječnju
Piše: SNObjavljeno: 15. listopad 2023. 21:03

Luka Modrić za Real Madrid ove je sezone skupio devet nastupa, upisavši ukupno 391 minutu, odnosno 43,4 minute u prosjeku po susretu. Minutaža je to na kakvu hrvatski maestro nije navikao u Kraljevskom klubu, a španjolski mediji pišu o mogućoj promjeni sredine.

Hoće li ga novi status, u kojemu nerijetko utakmicu počinje na klupi, nagnati na promjenu kluba, analizirao je novinar Alejandro Alcazar u španjolskom Sportu, objavivši pritom i neke dosad nepoznate informacije.

"Luka je tražio da, ako klub obnovi njegov ugovor, to bude zbog njegovih zasluga, a ne kao nagrada za njegovu dugu karijeru. Ancelotti ga je uvjeravao da će zadržati svoju ulogu, no Hrvat se na prvi pogled našao u inferiornoj ulozi", stoji u tekstu, gdje se navodi kako je Modrića u novu ulogu odvukla njegova dob od 38 godina.

"Ova situacija uznemirila je Modrića, koji razmišlja o nastavku u Madridu ili odlasku u siječnju, iako Ancelotti tvrdi suprotno. U Realu vjeruju da će odraditi preostalu godinu ugovora, ali znaju da nije sretan. Igrač njegove karizme, natjecateljski raspoložen, koji osjeća da može puno doprinijeti momčadi, može biti opravdano frustriran neigranjem".

S obzirom na dolazak mladih, potentnih veznjaka u Real, Modrićeva uloga sada je i mentoriranje budućih zvijezda.

"Modrić sumnja na to da je njegova priča za ostatak sezone već ispisana, da će igrati manje i da će njegova uloga biti poučavanje njegovih zamjena".

U tekstu se navodi kako su u Realu nervozni jer njihova "desetka" uvijek priča jasno, bez blefiranja, a u svojim je izjavama već pokazao određeno nezadovoljstvo.

- Ovo je nova situacija za mene. Istina je da ne igram više kao prije, niti onoliko koliko bih želio. Uvijek želim igrati, ne želim pauze ni odmore - prenose Modrićevu izjavu.

Linker
13. svibanj 2024 02:32