Martin Rose/Bongarts/Getty Images
PRVO ZIMSKO POJAČANJE

BARCELONA MIJENJA ODNOS PREMA SRNI? Katalonci doveli igrača na njegovu poziciju: evo što to točno znači za legendarnog kapetana

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. prosinac 2016. 15:13

Barcelona je kupila desnog bočnog iz Valencije Joaa Cancela (22), kao prvo pojačanje za sljedeću sezonu, objavili su strani mediji.

Cancelo će ostati još pola godine u Valenciji, što ne zadovoljava trenera Barcelone Luisa Enriquea obzirom da mu je pozicija desnog bočnog najkritičnija u momčadi i želi riješiti to pitanje što prije. Krpao se na najrazličitije načine, a ponajveći problem jest forma Aleixa Vidala kojeg se nastoji riješiti čim prije.

I tu uskače Darijo Srna. Bivši kapetan Vatrenih bio bi idealno prijelazno rješenje baš do ljeta, dakako ako bi došao u Španjolsku već sad na zimu. Sportski direktor Barcelone Robert Fernandez je odavno izrazio interes prema Srni, Hrvat želi u Španjolsku (što je izrazio prije nekoliko dana uz blagoslov Šahtarova vodstva), ali problem je nastao u pregovorima oko ugovora.

Srna traži ugovor od godine i pol dana, a Barcelonino vodstvo mu nudi ugovor na najviše pola godine. U slučaju kompromisa, dogovor bi se vjerojatno brzo postigao, ali ostaje vidjeti tko će i hoće li itko popustiti u sljedećim tjednima.

Osim Barcelone, kao zainteresirani za Srnu su se spominjali, u engleskim medijima, Manchester City i West Ham.

Linker
22. rujan 2024 15:17