JEAN CATUFFE Dppi Via Afp
NEMA VIŠE TAJNI

Ancelotti objavio do kad ostaje u Realu, spomenuo i Modrića: ‘Tranzicija završava kad njih četiri prestanu igrati‘

Dvojbi oko toga tko će iduće sezone voditi Real više nema.
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 20. svibanj 2023. 13:38

U najavi utakmice protiv Valencije Carlo Ancelotti potvrdio je kako će ugovor u Madridu odraditi do kraja i tako stao na kraj špekulacijama kako će od ljeta preuzeti klupu reprezentacije Brazila.

Sezona za Real neće biti upamćena po trofejima, Barcelona je osvojila naslov prvaka, a u polufinalu Lige prvaka bolji je bio Manchester City.

- Rekao bih da je ovo bila dobra sezona, ali naravno da je mogla biti bolja. Nismo zadovoljni kako smo odigrali u La Ligi. Moja budućnost? Razgovarao sam s predsjednikom i iskazao mi je podršku. Cijeli svijet zna da imam ugovor do lipnja 2024. i želim ga odraditi. U klubu su mi i rekli da hoću. Iduće sezone ću biti motiviran kao i uvijek - kazao je Ancelotti.

Očekuje se kako će Real na ljeto nastaviti proces podmlađivanja momčadi.

- Tranzicija sa starih na mlade igrače? Ne mislim da će početi iduće sezone. Počela je 2018., kada je otišao Ronaldo. Nakon toga Varane, Ramos, Bale, Marcelo, Isco... Sve smo ih zamijenili nevjerojatnim mladićima, koji će sve više dolaziti do izražaja. Tranzicija je već počela, a završit će onog dana kad Modrić, Benzema, Nacho, Carvajal i drugi prestanu igrati za Real - rekao je Ancelotti.

Linker
22. rujan 2024 03:43