PIERRE-PHILIPPE MARCOU Afp
POSLJEDNJI POKUŠAJ

Brazilci koriste masovni egzodus iz Reala i dolaze osobno po Ancelottija, tvrde da još nije rekao ‘ne‘

Rodrigues smatra kako je najbolje da s talijanskim stručnjakom odradi razgovor u četiri oka
Piše: SNObjavljeno: 05. lipanj 2023. 21:53

Predsjednik Brazilskoga nogometnog saveza Ednaldo Rodrigues ne odustaje od namjere dovođenja Carla Ancelottija na klupu Carioca.

image
JEAN CATUFFE Dppi Via Afp

Brazilci će krajem lipnja u Španjolskoj odigrati dvije prijateljske utakmice (protiv Gvineje i protiv Senegala), a čelnici Saveza iskoristit će tu priliku kako bi odradili razgovor uživo s jednim od najuspješnijih svjetskih nogometnih trenera. Premda im se Ancelotti već u nekoliko navrata "zahvalio", upravni odbor CBF-a (Confederação Brasileira de Futebol) nije se obeshrabrio.

image

Ednaldo Rodrigues

THIAGO RIBEIRO Agif Via Afp

Prema njihovu tumačenju, talijanski strateg zapravo ni u kojem trenutku nije do kraja negirao mogućnost preuzimanja izborničke pozicije, a u Madridu trenutno traje svojevrstan egzodus nakon što su ugovore raskinuli Karim Benzema, Marco Asensio, Mariano Diaz i Eden Hazard. Ednaldo Rodrigues smatra kako je najbolje da s Ancelottijem odradi razgovor u četiri oka te da iz prve ruke čuje kakav je njegov stav. Izjavio je kako će, ako mu Talijan osobno kaže da ostaje u Realu još godinu dana, tek tada potpisati poraz i posegnuti za planom B.

image
DAISUKE NAKASHIMA/AFLO/PROFIMEDIA Daisuke Nakashima/aflo/profimedia

A kao moguće alternative spominju se - europskoj javnosti ipak manje poznata lica - Fernando Diniz, Abel Ferreira i Jorge Jesus, što jamačno neće zadovoljiti brazilski puk koji je navikao na grandiozne uspjehe i prvoklasna imena.

Čeka se, dakle, razgovor s Ancelottijem u kojemu će predsjednik CBF-a zasigurno iskoristiti kakvog asa iz rukava...

Linker
22. rujan 2024 01:16