CESAR MANSO Afp
SHOW VATRENOG

VIDEO: Ante Budimir uništio Barcelonu, pogledajte što je napravio vodećoj momčadi Španjolske

Hrvatskom napadaču golovi Barceloni nisu strani, ovo mu je treći u mreži velikana s Camp Noua
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 28. rujan 2024. 22:34

Ante Budimir načeo je Barcelonu u 18. minuti utakmice u Osasuni. Bryan Zaragoza savršeno je centrirao hrvatskom reprezentativcu koji je sjajnim udarcem glavom svladao Iñakija Peñu. Budimiru je to drugi pogodak ove sezone kojim je iskočio kao najbolji strijelac svoje momčadi, a zatim i poboljšao statistiku još jednim golom.

Pogodak Budimira pogledajte ovdje

Hrvatskom napadaču golovi Barceloni nisu strani, ovo su mu četvrti u mreži velikana s Camp Noua. Dva je, naime, zabio u dresu Mallorce u ljeto 2019. u 5:2 porazu svoje tadašnje momčadi.

image
CESAR MANSO Afp

Samo 10 minuta nakon gola Budimira Barcelona se našla u velikim problemima nakon što je na 2:0 povisio Zaragoza.

Drugi pogodak Budimira stigao je u 72. minuti. Napadač Vatrenih izborio je kazneni udarac i realizirao ga silovitim udarcem u lijevu stranu za 3:1 vodstvo Osasune. Pogodak pogledajte OVDJE.

image
SOFASCORE Sofascore

Sofascore statistika

Zatim će u 86. minuti uslijediti potop Barcelone nakon što je Abel Bretones zabio za 4:1 sjajnim udarcem s ruba kaznenog prostora. Budimir nije imao priliku za hat-trick jer je izašao nedugo nakon drugog gola, točnije u 77. minuti. Situaciju na semaforu u završnici ogleda "našminkao" je Lamine Yamal "bombom" s ruba kaznenog prostora.

Unatoč prvom porazu u eri Hansija Flicka, Barcelona ostaje vodeća i kad se upotpuni osmo kolo prvenstva. S 21 bodom ju ne mogu sustići ni Real ni Atletico, koji igraju derbi u nedjelju. Osasuna se, pak, popela na šesto mjesto ljestvice te broji 14 bodova.

Linker
29. rujan 2024 01:14