Florentino Perez 

 Stephen Crawshaw/backgrid/backgrid Uk/profimedia
U NAJAVI VELIKI TRANSFER

Real sprema bombu koja će potresti nogometni svijet? Perez ima opasan plan: ‘Ovoga se oduvijek boje‘

‘U ovom trenutku nema drugog kluba koji ga može potpisati‘
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 17. rujan 2024. 15:25

Real je već odabrao metu za iduće ljeto. Prema tvrdnjama otočkih medija na koncu sezone klub sa Santiago Bernabea krenut će po Rodrija. Španjolski veznjak pod ugovorom je s Manchester Cityjem do ljeta 2027., a već su počeli razgovori oko njegovog produljenja. Istovremeno, City se nalazi na optuženičkoj klupi zbog kršenja financijskog fair playa u čak 115 slučaja, a ishod tog suđenja mogao bi odrediti blisku budućnost kluba.

"U ovom trenutku nema drugog kluba koji može potpisati Rodrija, ni zbog financija ni zbog sportskih aspiracija, ali u Cityju su se oduvijek bojali da bi ga Real jednog dana mogao pozvati. U određenoj mjeri, taj dan je stigao", piše The Athletic.

image

Rodri

OLI SCARFF Afp

Prema The Independentu, Real priprema ambicioznu obnovu momčadi za iduću sezonu s Rodrigom na čelu, Trentom Alexander-Arnoldom, inače Bellinghamovim bliskim prijateljem te dvije opcije za obranu poput Williamsa Salibe ili Cristiana Romera.

Rodri je u Manchester City stigao u ljeto 2019. u transferu vrijednom 70 milijuna eura. Za City je do sada odigrao 258 utakmica, zabio 26 golova, podijelio 30 asistencija i podigao 11 trofeja uključujući Ligu prvaka i četiri titule u Premiershipu.

Linker
18. rujan 2024 02:47