HENRY NICHOLLS Afp
OVO MU JE TEŠKO PALO

Pochettino nezadovoljan zbog engleskog običaja: ‘Naši navijači nisu zadovoljni? Ni ja nisam sretan...‘

‘Moramo prihvatiti da smo u Engleskoj i da je drugačija od ostatka svijeta‘
Piše: HinaObjavljeno: 27. listopad 2023. 18:37

Engleski gigant Chelsea mora igrati utakmicu Premier lige na Badnjak kod Wolverhampton Wanderersa, a to je dvostruki udarac za trenera Mauricija Pochettina jer neće moći proslaviti veliki blagdan kao i godišnjicu braka.

Utakmica je prvotno trebala biti odigrana 23. prosinca, ali je pomaknuta na 24. prosinca, što je prvi put da će se utakmica Premier lige održati na Badnjak od 1995. godine, što je izazvalo kritike navijača.

"Naši navijači nisu zadovoljni? Ni ja nisam sretan zato što 23. prosinca imam godišnjicu sa suprugom i moram putovati u Wolverhampton", rekao je Pochettino novinarima kroz smijeh.

"Onda je 24.prosinca,za Argentince stvarno važna noć i nadam se da ću stići na vrijeme da proslavim Badnjak. Teško je jer se nije lako promijeniti. Moramo prihvatiti da smo u Engleskoj i da je drugačija od ostatka svijeta. Čak i ako nisam sretan, moram pokušati biti na našoj najboljoj razini i prihvatiti situaciju koju ne možemo promijeniti."

Chelsea ugošćuje Brentford u subotu, a Pochettino želi poboljšati formu svoje momčadi kod kuće. Londonska ekipa, 10. na ljestvici, pobijedila je samo jednom u pet utakmica na Stamford Bridgeu ove sezone.

"Stvarno je važno da napravimo niz kod kuće. Moramo početi pobjeđivati, moramo projicirati sliku da smo čvrsti i dosljedni pred našim navijačima," rekao je argentinski trener.

Linker
29. travanj 2024 13:28