Mauricio Pochettino

 GLYN KIRK Afp
ŽUTA MINUTA

Pochettina pomoćnici jedva zaustavili da ne napadne suca: ‘Ispričavam se, nije to dobro za mene i nogomet‘

‘Želim se ispričati Guardioli. U tom ga trenutku nisam vidio‘, dodao je Pochettino
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 13. studeni 2023. 09:48

Mauricija Pochettina njegovi su pomoćnici morali zaustavljati u obračunu sa sucima nakon spektakularnog remija Chelseaja i Manchester Cityja (4:4), a nakon što su se strasti smirile Argentinac je priznao kako je pretjerao. Ispričao se i sucu Anthonyju Tayloru, ali i Pepu Guardioli kojeg nije pozdravio nakon utakmice.

- Zaslužujem da me kazne jer sam prešao granicu. Ovakovo ponašanje nije dobra slika za mene i za nogomet - kazao je trener Chelseaja koji je zbog verbalne eskapade po završetku utakmice dobio žuti karton.

Pokraj terena ga je čekao suparnički trener kako bi se pozdravili po završetku utakmice, no nije ga dočekao.

- Želim se ispričati Guardioli. U tom ga trenutku nisam vidio - dodao je Pochettino.

Guardiola mu nije ništa zamjerio.

- Nema problema. U redu je. Emocije, to mi se ponekad dogodi - kazao je trener Cityja.

Čak tri puta se Chelsea vraća iz rezultatskog minusa (0:1, 2:3, 3:4), a gol za bod na Stamford Bridgeu zabili su u 90+5 minuti.

- Pokazali smo karakter, mentalitet. Još smo daleko na ljestvici, ali ovakvu izvedbu stvarno možemo iskoristiti za budućnost. Jako sam ponosan. Tako sretan, mislim da igrači zaslužuju sve pohvale jer je izvedba ove večeri bila nevjerojatna. Manchester City je najbolja momčad na svijetu, a Chelsea je bio hrabar i pokušao doći do tri boda - rekao je Pochettino.

Linker
29. travanj 2024 15:16