PHIL NOBLE Afp
Zanimljiva reakcija

Liverpoolu se ovako nešto nije dogodilo nepunih devet godina: ‘Nismo u utrci za naslov...‘

‘I dalje smo dobra momčad. Nismo se pretvorili u lošu momčad preko noći, ali bili su bolji...‘
Piše: SNObjavljeno: 04. veljača 2021. 08:41

Novi razočaravajući poraz pretrpio je Liverpool koji je u 22. kolu Premiershipa na svom Anfieldu izgubio s 1:0 od Brightona.

'Redsi' sada za vodećim Manchester Cityjem zaostaju čak sedam bodova, uz utakmicu više.

Ovo je prvi put da je Liverpool upisao dva uzastopna domaća premierligaška poraza od rujna 2012. godine. Podsjetimo, nedavno su kod kuće potpisali kapitulaciju i protiv Burnleyja. A 'Redsima' sada slijedi okršaj upravo protiv Cityja na Anfieldu (u nedjelju).

"Kako sada stvari stoje, nismo u utrci za naslov. Imamo sedam bodova manje i oni imaju utakmicu manje. Siguran sam i da bi oni rekli isto da su potencijalnih 10 bodova iza nas. Moramo vratiti Liverpool kakav svi poznaju", rekao je nakon poraza od Brightona razočarani Andy Robertson.

Na kraju je zaključio: "I dalje smo dobra momčad. Nismo se pretvorili u lošu momčad preko noći. Brighton je bio bolja momčad i treba im odati priznanje. Stvarali su prilike i pritiskali nas. Radili su sve što smo mi htjeli."

Liverpoolov trener Jürgen Klopp pak vjeruje da njegova momčad pati od mentalnog umora.

"Brighton je zasluženo pobijedio, bili su svježiji od nas, a mi smo izgubili lopte suviše lako. Za mene je momčad protiv Brightona izgledala mentalno umorno, a to ne vodi do najboljih igara. Nismo bili dovoljno svježi, a to znači da nismo bili dovoljno dobri da slomimo formaciju Brightona", zaključio je Klopp.

Linker
28. travanj 2024 15:31