Reuters / Rebecca Naden Livepic / REUTERS
KASNO JE SADA...

HRVAT BI TEK SADA MOGAO DOBITI SLOM ŽIVACA Engleski savez uvažio Bilićevu žalbu: West Ham je nepravedno ostao s igračem manje!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. siječanj 2017. 19:12

Slaven Bilić 'poludio' je na suca Mike Deana koji je na utakmici njegovog West Hama i Manchester Uniteda već u 15. minuti pokazao crveni karton Sofianu Feghouliju i tako zapravo usmjerio utakmicu prema 'crvenim vragovima' koji su na kraju slavili 2:0 na Olimpijskom stadionu u Londonu.

Ekscentričnog Deana, kojemu nije strano biti u centru pažnje, 'pokopali' su brojni engleski sudački eksperti, a sve je na kraju rezultiralo i time da je engleski nogometni savez ukinuo suspenziju Feghouliju, koja je trebala trajati čak tri utakmice.

Komisija je nakon žalbe 'hammersa' odlučila kako start Feghoulija s Philom Jonesom nije bio za isključenje, a Bilić će tako imati pouzdanog igrača na raspolaganju već u sljedećoj utakmici, onoj protiv Manchester Cityja u FA Kupu, a zatim i protiv Crystal Palacea te Middlesbrougha.


All Goals & Highlights - West Ham 0-2... by kivancyildirim791

Slaba je to utjeha za bivšeg hrvatskog izbornika koji je izgubio vrlo bitnu utakmicu praktički većim dijelom zbog tog isključenja...

Linker
23. rujan 2024 07:27