Getty Images
PIŠU ENGLEZI

HOĆE LI BILIĆ RAZBJESNITI NAVIJAČE ČIJI JE BIO DOJUČERAŠNJI MILJENIK? Slavni klub u lovu na bivšeg hrvatskog izbornika koji može birati svoju plaću

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. svibanj 2017. 19:23

Prema napisima engleskih medija Slaven Bilić se nalazi na meti turskog velikana Fenerbahčea koji je hrvatskom stručnjak spreman ponuditi financijske uvjete 'kakve god želi'.

Bilić je ugovorno za West Ham vezan još jednu sezonu, a u nekoliko navrata ove sezone medijski se nagađalo da će mu u klubu ponuditi produljenje. To se na kraju nije dogodilo, a engleski mediji sada nagađaju da bi se mogao vratiti u Tursku gdje je dvije godine (2013.2015.) vodio Fenerbahčeovog velikog rivala - Bešiktaša.

Fenerbahče je u potrazi za zamjenom Dicku Advocaatu koji je na dobrom putu da opet postane nizozemski izbornik, a u Bešiktašu se i nije baš istaknuo budući će klub vjerojatno ostati bez Lige prvaka sljedeće sezone.

Fenerbahče će u svakom slučaju pokušati dovesti Bilića, a hrvatski stručnjak je nakon posljednjeg kola i velike 1:0 pobjede nad Tottenhamom osigurao opstanak u Premiershipu i stabilizirao svoju poziciju koja se neko vrijeme opasno tresla.

London Evening Standard piše kako West Hamovi suvlasnici Sullivan i Gold neće Biliću ponuditi produljenje sve do starta sljedeće sezone kada će na temelju rezultata donijeti odluku. Do tada je ipak vjerojatnije da Bilić ostane u West Hamu usprkos interesu Fenerbahčea.

A i Bešktašovi navijači kod kojih je bio omiljen prelazak u redove ljutog rivala ne bi mu nikad oprostili.

Linker
22. rujan 2024 19:35