Slaven Bilić
 Reuters / Eddie Keogh Livepic
TRENUTAK ODLUKE

LIVERPOOLOVI NAVIJAČI STRAHUJU OD SLAVENA BILIĆA Hrvatski trener jednostavno je njihova najgora noćna mora!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. svibanj 2017. 13:38

Liverpoolovi navijači strahuju od Slavena Bilića. Razlog je vrlo jednostavan. Redsi do kraja premierligaške sezone imaju za odigrati još dvije utakmice, a prvu sljedeću na London Stadiumu kod West Hama pod vodstvom Slavena Bilića. I Liverpool nema pravo na pogrešku želi li izboriti Ligu prvaka sljedeće godine.

Trenutno su trećeplasirani sa bodom prednost ispred Manchester Cityja koji ima utakmicu manje, dok petoplasirani Arsenal ima četiri boda manje, ali i utakmicu manje. Dakle, bilo kakav kiks bi Liverpool mogao udaljiti od plasmana u Ligu prvaka.

Ako će u posljednjem kolu protiv 'drugoligaša' Middlesbrougha kod kuće imati lagan posao, protiv 'čekićara' zasigurno neće, a dokazuje to i statistika.

Football Soccer Britain - Liverpool v West Ham United - Premier League - Anfield - 11/12/16 Liverpool manager Juergen Klopp and West Ham United manager Slaven Bilic embrace before the match Action Images via Reuters / Lee Smith Livepic EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or
Reuters / Lee Smith Livepic
Klopp i Bilić

Bilić je jednostavno prava 'crna mačka' za Liverpool. Hrvatski trener je izgubio tek jednu od sedam dosadašnjih utakmica koje je vodio protiv Liverpoola. Bilo je to dok je još trenirao turski Bešiktaš u veljači 2015. godine. Tada je Liverpool na Anfieldu pobijedio golom Marija Balotellija iz jedanaesterca. Ali iste sezone ih je Bešiktaš izbacio iz natjecanja nakon jedanaesteraca u susretu u kojem je ulogu tragičara ponio Dejan Lovren promašivši odlučujući udarac s bijele točke.

Otad je Bilić sa svojim momčadima upisao 4 pobjede i dva remija protiv Redsa, a to je scenarij od kojeg i sada strahuju navijači 'Redsa', piše Liverpool Echo.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Linker
22. rujan 2024 21:15