Gabriel Jesus

 CARL RECINE/AFP/PROFIMEDIA Carl Recine/afp/profimedia
‘POTPUNA LUDOST‘

‘Guardiola me natjerao da odem! Kada mi je to rekao, nisam mogao ni jesti, potpuno sam poludio‘

Napadač Arsenala u emotivnom je istupu objasnio kako je došlo do odlaska s Etihada
Piše: SNObjavljeno: 06. srpanj 2023. 15:39

Gabriel Jesus je otkrio da je Manchester City odlučio napustiti nakon što ga je rasplakao Pep Guardiola. Brazilac je sa španjolskim stručnjakom surađivao pet godina prije no što je prošlog ljeta prešao u Arsenal. Kaže kako ga je taj potez oslobodio.

- Igrala se utakmica Lige prvaka, PSG, doma, a on je stavio Zinchenka na lažnu devetku. Potpuna ludost. Dan prije, nije ga ni koristio na treningu, morao je mene staviti kao napadača. Čak se i Zinchenko sprdao sa mnom i rekao kako mu je bilo neugodno zbog mene - rekao je Jesus na podcastu Denilson show pa nastavio:

- Kada nam je rekao tko će igrati, nisam mogao ni jesti. Otišao sam direktno u sobu, plačući. Nazvao sam majku i rekao joj da želim otići. Odlazim doma jer je stavio Zinchenka, a meni nije dao priliku. Dao je priliku beku. Što mi je tad učinio... Poludio sam.

Jesus je u drugom poluvremenu zamijenio Zinchenka i namjestio za izjednačenje pa zabio za preokret i pobjedu Cityja od 2:1.

- Nisam se ni zagrijao. Osjećao sam se loše. Pet minuta nakon što je Mbappé zabio za 1:0, Guardiola me pozvao. Asistirao sam i zabio, okrenuli smo rezultat na 2:1. Mislio sam da ću igrati u idućoj utakmici Lige prvaka, ali nisam igrao. Bilo je puno takvih stvari s Guardiolom i to nije lako, ali čovjek evoluira. No, teško je to. Tada sam odlučio da ne želim ostati i da odlazim - poručio je Jesus.

Linker
11. svibanj 2024 13:31