Kylian Mbappé

 JOLY VICTOR/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA
NOVI ZAPLET

Mbappé na raskrižju karijere: PSG mu poslao ultimatum i dvije jasne opcije, odlučiti mora do kraja mjeseca

"Ne bi to bilo u njegovom stilu, on je fantastičan tip", poručio je predsjednik PSG-a.
Piše: SNObjavljeno: 06. srpanj 2023. 23:40

Ljubav između Kyliana Mbappéa i PSG-a pala je na najniže grane. S obzirom na to kako francuskoj zvijezdi ugovor s klubom istječe idućeg ljeta, a on ga ne namjerava produžiti, sve se glasnije priča o trzavicama između dva aktera. Vrhuška pariškog kluba poslala je pismo napadaču i uputila mu - ultimatum.

Navodno, Mbappé mora donijeti odluku do 31. srpnja: produžiti ugovor s klubom ili završiti na listi za prodaju, piše L‘Equipe. Pismo od tri stranice poslano je prošlog ponedjeljka, a Francuzu se navodno zamjera i manjak iskrenosti prema klubu, s obzirom na to kako je javno obznanio da želi ostati u Parizu i iduću sezonu, ali ne želi produžiti ugovor. Suradnja mu istječe koncem lipnja iduće godine, a u ugovoru ima i takozvanu "player opciju", kojom može produžiti ugovor na još godinu dana. No, kako sada stvari stoje, postoji šansa i da idućeg ljeta Pariz napusti bez odštete, kao slobodan igrač, što bi bio najcrnji scenarij za francuskog prvaka.

Opasnosti takvog scenarija svjestan je i Nasser Al-Khealifi, koji je na predstavljanju novog trenera, Luisa Enriquea, govorio o mogućnosti takvog raspleta.

- Ne želimo da klub bude talac njegove odluke. Želimo da ostane, ali ne možemo besplatno izgubiti najboljeg igrača na svijetu. Ne bi to bilo u njegovom stilu, on je fantastičan tip. Tako bi nas samo oslabio - rekao je predsjednik.

Linker
27. travanj 2024 19:31