fc barcelona
BARCELONA

Predstavljanje Rakitića u utorak

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. lipanj 2014. 14:46

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić bit će i službeno predstavljen kao novi član katalonskog diva Barcelone ovog utorka...

Rakitić je prošloga tjedna okončao svoj nastup na Svjetskom prvenstvu u Brazilu, gdje je Hrvatska zaustavljena u skupini A od strane Brazila i Meksika. Rakitić je u nedjelju stigao u Barcelonu sa svojom suprugom Raquel Mauri i jednogodišnjom kćerkom Altheom.

Ovog ponedjeljka hrvatskog veznjaka očekuje tradicionalno fotografiranje ispred prostorija kluba, no potom u utorak za njega slijedi veliki dan. Tada će u ranim jutarnjim satima obaviti liječničke preglede u medicinskom centru Esportiva Ciutat de Sant Joan Despi, a potom će na stadionu Nou Campa doživjeti trenutak o kojem je sanjao cijeli svoj život.

Rakitić će biti predstavljen španjolskim medijima tako da će na travnjaku izvoditi nekoliko trikova s loptom, u Barceloninom dresu, a društvo će mu praviti supruga i kćerka. Nakon toga slijedi konferencija za novinare na kojoj će biti i njegov brat, ujedno i menadžer Dejan, te sportski direktor Barcelone Andoni Zubizarreta.

Predsjednik Barcelone Josep Maria Bartomeu će biti s Rakitićem danas i u utorak na potpisivanju ugovora, no neće biti i na konferenciji za novinare. Na pitanja će umjesto njega odgovarati spomenuti Zubizarreta.

Podsjetimo, Rakitić je u Barcelonu stigao iz Seville za 20 milijuna eura, te je potpisao vjernost do ljeta 2019. godine.

Linker
24. rujan 2024 11:16