CROPIX
IVAN LALJAK

Predsjednik Skupštine Intera optužuje: 'Dinamo je poklonio bodove Zagrebu!'

Bandić kriči da Zagreb ne smije ispasti. Tom Zagrebu, po mojem sudu, Dinamo je poklonio tri boda. Taj Zagreb na prijevaru svlada Istru - grmi Laljak
Piše: Branko StipkovićObjavljeno: 14. siječanj 2013. 19:47

Ivan Laljak-Ivić (83), brat Brankova oca Nikole, u klubu je od 1948. Svakako najstariji aktivni pregalac hrvatskog nogometa, predsjednik Skupštine NK Intera.

Ivić se ljuti:

- Niš ne razmem, svi se prave ludi i pijani, čak i moj direktor Branko...

Pa, nećemo špotati nećaka!

- Previše je kritičara i kritizera. Naveliko se bruji da su vodstva nesposobna, igra nevaljala, liga neinteresantna. Prigovara se čak i Dinamu, koji je prvak u rekordnoj seriji. Zaboravlja se da nema uvjeta kakvi su bili prije 20 ili 30 godina. Zato se neka crnilom ne razbacuju ni mediji, ni 'onaj' sindikat. Nitko ne pita za sport. Da smo mi i dalje u sustavu Grada Zagreba, svake bismo sezone igrali u Europi!

Brine ga i štošta drugo:

- Bandić kriči da Zagreb ne smije ispasti. Tom Zagrebu, po mojem sudu, Dinamo je poklonio tri boda. Taj Zagreb na prijevaru svlada Istru, tako je Ćiro na brzinu osvojio šest bodova. Inter je za toliko nasanjkan. I gdje je tu pravda? U trci Mercedesa i BMW-a s Fićom i Trabantom. Nije fer!

Pa ponovo predlaže:

- Za državu je 100 milijuna kuna sitnica. Sportaši i ljubitelji sporta pune njenu blagajnu posredstvom kladionica i lutrije. A što se vraća, ništa. Zašto najsiromašnijima ne omogućiti da dođu sebi. Šibenik je ispao jer mu Hajduk nije platio odštetu za Rukavinu, to je neplaćeno do dana današnjega. Zbog puno manje dugova Varaždin je uništen, bačen u zadnju ligu. To je smiješno, gledamo igre bez granica.

Linker
21. rujan 2024 02:06