ap
PREDSJEDNIK REALA

Perez se hvali da je transfer Modrića gotova stvar: Luka inzistira da dođe u Madrid

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. srpanj 2012. 15:41

Britanski The Guardian donosi informaciju prema kojoj se bliskim prijateljima predsjednik Reala Florentino Perez pohvalio da uskoro u klub stiže hrvatski nogometaš Luka Modrić...

Britanski list ne navodi kome se to, kada i gdje povjerio Perez, no napominju da je predsjednik španjolskog prvaka izrazio uvjerenje da su u utrci za uslugama hrvatskog veznjaka pobijedili PSG, Chelsea i Manchester United ponajprije jer je Modrić kao novu destinaciju odabrao Španjolsku.

Navodno se i sam Perez aktivno uključio u završne pregovore s Tottenhamom koji je definitivno odlučio udovoljiti Lukinoj želji za napuštanjem White Hart Lanea.

Zbog toga je novi menadžer Tottenhama Andre Villas-Boas krenuo po Portova veznjaka Joaa Moutinha, no prvu ponudu od 20 milijuna eura portugalski je prvak glatko odbio, te zatražio 30 milijuna.

Očito je da i Tottenham želi realizaciju Modrićeva transfera kako bi mogli financirati angažman njegove zamjene, špekulira The Guardian.

Higuain: Neka samo Modrić dođe čim prije

Još je jedan nogometaš madridskog Reala, argentinski napadač Gonzalo Higuain, poželio Luki Modriću srdačnu dobrodošlicu u redove španjolskog prvaka...

- Gledao sam Modrića na Euru u Poljskoj, ali i prije toga u Tottenhamu. Očito se radi o igraču koji voli Real Madrid, kao i nas koji već ovdje igramo. Volio bih da se posao s njim realizira čim prije jer će to očito biti dobro za našu momčad – kazao je 26-godišnji Argentinac.

U razgovoru za madridski dnevnik AS Higuain je također kazao da je zadovoljan u Realu i da ne namjerava odlaziti.

- Zašto sam svim igračima u posljednjoj uitakmici prošle sezone dao da se potpišu na moju majicu? Zato da bih je imao kao uspomenu na osvojeni naslov prvaka.

Također je Higuain komentirao izjavu Barcelonina predsjednika Sandra Rosella da mu nije jasno kako je naslov prvaka završio u Madridu.

- Meni je kristalno: zabili smo 121 gol i osvojili 100 bodova, a ktome i pobijedili na Nou Campu.

Linker
22. rujan 2024 06:51