Drago Sopta/CROPIX
SANCHEZ

Modrić je savršen za Real

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. srpanj 2012. 17:51

Španjolski vratar Cesar Sanchez, nekadašnja rezerva u Real Madridu i Tottenhamu, podržao je mogući dolazak svoga bivšeg suigrača Luke Modrića na Santiago Bernabeu...

U očekivanju transfera hrvatskog nogometaša iz "spursa" u Real španjolski mediji na svim stranama traže informacije o Modriću, pa je Marca tako kontaktirala i 40-godišnjeg Sancheza, danas vratara drugoligaša Villarreala.

Sanchez je od 2000. do 2005. bio član "kraljevskog kluba", a u ljeto 2008. je iz Zaragoze prešao u Tottenham. U isto je vrijeme na White Hart Lane iz Dinama stigao i Modrić. Sanchez se u "spursima" zadržao samo do siječnja 2009., ali i tih nekoliko mjeseci je bilo dovoljno da izgradi simpatije prema danas 26-godišnjem veznjaku.

- Modrić se vrlo dobro uklopio nakon dolaska. Sjajan je dečko, vrlo dobar igrač. Toga je ljeta puno novih igrača došlo u Tottenham, a Luka se savršeno uklopio, i u klub i u Premierligu iako je tada bio vrlo mlad. Osim što je sjajan igrač, ima i dobar karakter - rekao je Sanchez koji je uvjeren da je Modrić dobro rješenje za Real Madrid.

- Savršeno bi se uklopio zbog svojih karakteristika, ali i zato što se dobri igrači mogu prilagoditi bilo gdje. Luka je danas bolji igrač nego što je bio tada, naravno. Ima više liderskih sposobnosti i osjeća se važnijim. To znači da je sazrio.

Linker
20. rujan 2024 02:42