KRALJEVIMA SE NE ŽURI

NOVA TAKTIKA REALA Stisnuti Modrića i natjerati Levyja da spusti cijenu!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. srpanj 2012. 15:19

Real Madrid se ne žuri s dovođenjem Luke Modrića u svoje redove, prenosi španjolska Marca.

Čelnici Kraljevskog kluba dobro znaju da je Modrićeva jedina želja zaigrati na Bernabeu, stoga se ne žure s pregovorima. Real nema namjeru platiti više od 35 milijuna eura za Modrića, a pogotovo ih ne zanima iznos od 50 milijuna, koji se u posljednje vrijeme spominje na White Hart Laneu.

U Madridu su se okrenuli novoj strategiji, točnije od Luke traže da još više inzistira na odlasku, kako bi Daniel Levy postao nervozan i s vremenom spustio cijenu za hrvatskog čarobnjaka. No, glavni čovjek Spursa već se prošle sezone pokazao kao tvrd orah u pregovorima, kada je Modrić kroz mnogobrojne medijske istupe tražio prelazak u Chelsea.

Realu ide u prilog što su Manchester i Chelsea odustali od Modrića, zbog prevelike cijene koju je Levy odredio za svoje konkurente u Premiershipu. Jedino što bi klub iz Madrida moglo izbaciti iz takta su šeici iz Pariza, koji imaju sredstva za Modrića i još nekoliko vrhunskih pojačanja.

Hoće li se nova strategija madrižana isplatiti i hoće li Levy popustiti, ili će bogati šeici iz PSG-a preduhitriti Pereza i poslati u London vreću s novcem, trebali bi znati u narednih nekoliko dana, jer je Modrić odlučno kazao kako želi otići iz Tottenhama do 17. ovog mjeseca. Luka je trenutačno na odmoru, a ukoliko se transfer ne realizira, još jednom će početi sezonu na pripremama Tottenhama, koje su zakazane za 18. srpnja.

Linker
18. rujan 2024 08:38