Reuters/Matthew Childs
ZAKOMPLICIRALO SE

NOVA PRILIKA ZA BARCU: SPREMA LI SE PREOKRET U JEDNOM OD NAJZANIMLJIVIJIH TRANSFERA? Juventus zbog škrtosti ostaje bez Ajaxove zvijezde!?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. srpanj 2019. 16:28

Hoće li doći do preokreta u transferu Matthijsa de Ligta, kapetana Ajaxa i jednog od najtraženijih igrača današnjice?

Dosad se činilo da je sve riješeno i da će 19-godišnjak karijeru nastaviti u Torinu kod talijanskog prvaka s kojim je dogovorio 12 milijuna eura plaće za svaku od pet godina ugovora, no, kako javlja dio talijanskih medija, škrta ponuda Juventusa razljutila je čelnike nizozemskog kluba.

Naime, Ajax je jasno istaknuo cijenu i inzistira na 75 milijuna eura fiksno, a 'Stara dama' je jučer ponudila 55 milijuna plus 10 bonusa. Talijani su naknadno, nakon nezadovoljstva nizozemske strane, podebljali bonus za dodatnih 10 milijuna, ali Ajax ne odustaje i spreman stopirati cijeli transfer.

 REUTERS/Rafael Marchante
REUTERS

Španjolski mediji javljaju da je to pak sjajna prilika za Barcelonu koja je već jednu ruku držala na de Ligtu, ali je on ipak odlučio zbog manjeg poreza otići u Italiju.

Pregovori se nastavljaju, a Calciomercato tvrdi da je de Ligt donio konačnu odluku i da ju nema namjeru promijeniti, odnosno da je Juve njegov prvi i jedini izbor.

Linker
29. rujan 2024 02:13