Matthijs De Ligt

 JONATHAN MOSCROP/PA IMAGES/PROFIMEDIA
U PROBLEMIMA

Nogometnoj zvijezdi prijeti život iza rešetaka: Policija pokrenula istragu, navodno postoji i svjedok

Bude li proglašen krivim, prijete mu i do tri godine zatvora, ali najčešće se u ovakvim slučajevima izriče novčana kazna
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 09. kolovoz 2024. 10:53

Nogometaš Bayerna Matthijs de Ligt našao se u problemu zbog kojeg bi čak mogao završiti iza rešetaka. Riječ je o prometnom prekršaju zbog kojeg je istragu protiv nizozemskog reprezentativca pokrenula njemačka policija, no uobičajena sankcija za slične stvari ipak je tek novčana kazna. A znamo da nogometaši velikih klubova s financijama nemaju nikakvih problema...

O svemu je izvijestio njemački tabloid Bild, koji navodi kako je De Ligt optužen da je u srijedu, 7. kolovoza u jutarnjim satima svojim Audijem Q8 udario u automobil koji se nalazio u blizini klupskih objekata te potom bez zaustavljanja nastavio vožnju.

Navodno postoji i svjedok koji je sve vidio i potom nazvao policiju. Na drugom vozilu nastala je šteta te je ono moralo biti odvučeno.

image
BSR AGENCY/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA

Tek treba dokazati da je 24-godišnji De Ligt doista skrivio ovu nesreću. Bude li proglašen krivim, prijeti mu kazna i do tri godine zatvora, ali najčešće se u ovakvim slučajevima izriče novčana kazna.

De Ligt je inače na odlasku iz Bayerna, traju pregovori s Manchester Unitedom koji bi ga želio dovesti na Old Trafford, a spominje se odšteta od 50 milijuna eura.

Linker
28. rujan 2024 13:38