Diego Ribas/Zuma Press/Profimedia
NOVI SKANDAL

Živo mu se fućka: Dok suigrači slave titulu, Neymar za stolom u Monte Carlu skuplja čipove

Novinari Bilda pronašli su zvijezdu PSG-a na partiji pokera uoči utrke Formule 1
Piše: Tomislav DragobratovićObjavljeno: 29. svibanj 2023. 07:13

Brazilska superzvijezda Neymar Jr. (31) uhvaćen je kako igra poker u Monaku, samo par sati nakon što je njegov Paris Saint-Germain osigurao naslov prvaka 1:1 remijem protiv Strasbourga.

Njemački Bild ulovio je Brazilca koji nije bio s ekipom na proslavi titule, a kao opravdanje za izostanak navedena je ozljeda zbog koje nije trebao ići na put. Danas je izazvao novi skandal kada su navijači vidjeli gdje se nalazi.

Neymar nije doputovao s ekipom u Strasbourg, a trener Christophe Galtier pokušao je obraniti Brazilca i naći izgovor za to.

- U pitanju je daleki put koji je problem za njega jer je još u oporavku od ozljede - rekao je Galtier nakon sinoćnje utakmice.

Neymar je stigao u Monaco kako bi pratio utrku Formule 1, a navijači PSG-a su bijesni jer su shvatili da je to razlog zbog kojeg jučer nije bio s ekipom, čime je još jednom pokazao nepoštovanje prema klubu.

Zanimljivo je da je udaljenost između Pariza i Strasbourga 400 kilometara - relacija koja je Neymaru predstavljala problem, ali mu zato nije mu bilo teško otići do Monaca koji je od glavnog grada Francuske udaljen 670 kilometara.

PSG je osvojio svoj 11. naslov prvaka Francuske, a igrači i članovi kluba su odmah nakon utakmice proslavili novi uspjeh.

Linker
26. travanj 2024 06:33