Rodrigo Buendia/afp/profimedia
ŽIVI BURAN ŽIVOT

VIDEO U Chelseaju su na rubu živaca s njim: Prvo ga uhvatili u striptiz klubu, a sada opet radi probleme

Chelsea je potpisao ugovor s talentiranim mladićem iz Independiente del Vallea u ljeto 2023.
Piše: SNObjavljeno: 05. listopad 2024. 11:24

Chelseajev wonderkid Kendry Paez (17) trebao bi imati lijepu nogometnu budućnost ako gledamo njegov talent, no od nogometnog panteona moglo bi ga udaljiti njegovo ponašanje van terena.

U ožujku ove godine izbio je skandal kada je, tada još 16-godišnjak, proveo noć u striptiz klubu sa suigračima iz reprezentacije Ekvadora te je Savez prijetio da će svi biti žestoko kažnjeni, prenosi Daily Mail.

VIDEO PARTIJANJA POGLEDAJTE OVDJE

Nedavno je ponovno uhvaćen u noćnom klubu, što je zabrinulo izbornika Sebastiana Beccacecea koji ga je upozorio da mora popraviti svoje ponašanje van travnjaka.

- Imam iskustva s njime, na što se oslanjam, ali ne ignoriram objave na društvenim mrežama. Odgovornost je na meni, moram biti svjestan toga što radi. Talentiran je, ali mora se naučiti ponašati, pogotovo jer je potpisao za veliki klub i dio je reprezentacije - zagrmio je u izlaganju za ekvadorske medije.

Chelsea je potpisao ugovor s talentiranim mladićem iz Independiente del Vallea u ljeto 2023. kada je imao samo 16 godina.

U listopadu prošle godine postao je najmlađi Južnoamerikanac koji je zabio u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo – asistirao mu je kojem je asistirao budući suigrač u Chelseaju, Moises Caicedo.

Linker
05. listopad 2024 14:02