'TI SI NULA OD IGRAČA'

VIDEO Pogledajte sukob Vatrenih: Kalinić i Srna se skoro potukli nakon utakmice!

Prema pisanju ruskih i ukrajinskih portala dva hrvatska nogometna reprezentativca i bivša člana Hajduka Darijo Srna i Nikola Kalinić žestoko su se posvađali nakon uzvratne utakmice polufinala ukrajinskog kupa između Šahtara i Dnjipra.
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 20. svibanj 2015. 23:50

Iako se navodi da je razlog ovo pomalo bizarnog sukoba nepoznat, navodno je Kalinić isprovocirao kapetana Šahtara i naše reprezentacije Darija Srnu. Uslijedile su međusobne uvrede (Dođi pi... ti si nula od igrača).

Eskalaciju sukoba spriječio je jedan od pomoćnih Šahtarovih trenera Carlo Nicolini koji je dvojicu hrvatskih igrača razdvojio i otpratio u svlačionicu.

Inače, utakmica odigrana u Lavovu je završila s 1:1, pa je Šahtar zahvaljujući 1:0 pobjedi iz prvog susreta u Dnjiipropetrovsku prošao u finale.

Osim po okršaju sa Srnom, Nikola Kalinić će susret pamtiti i po novom zgoditku, 18. u ovoj sezoni. Povremeni hrvatski reprezentativac doveo je goste u vodstvo u 30. minuti, ali mu je titulu junaka gostujuće momčadi ukrao Luiz Adriano, koji je u 77. minuti iz jedaaesterca postavio konačnih 1:1.

Sukob pogledajte na 1:59:40

Šahtar će u finalu Kupa igrati protiv najvećeg rivala Dinama iz Kijeva koji je već osvojio naslov, a gol vrijedan titule zabio je još jedan hrvatski reprezentativac Domagoj Vida.

Linker
20. rujan 2024 06:04