LLUIS GENE/Afp
MAJSTORI NA DJELU

VIDEO: Nezaustavljivi Modrić opet je pokazao klasu, ali asistencija druge zvijezde sve je ostavila u čudu

Real Madrid prohujao je Camp Nouom, a naš reprezentativac zaigrao je od prve minute
Piše: Marko CrnjakObjavljeno: 05. travanj 2023. 22:57

Govori je Carlo Ancelotti uoči El Clasica da je "Luka Modrić nedodirljiv, ali to ne znači da će igrati". Bila je to mala varka za ekipu s Camp Noua, jer naš reprezentativac i peti najveći derbi sezone počeo je od prve minute. Modrić je Ancelottijev prvi izbor kad su velike utakmice u pitanju, stoga kapetan Vatrenih ni u srijedu nije trebao previše "drhtati".

A ni Ancelotti ne mora drhtati kada se veterani ukažu u pravom izdanju. Benzema je napravio veliki dio posla, a Modrić "kumovao" njegovom pogotku za 2:0, odnosno ukupnih 2:1 za Kraljeve u polufinalu Kupa kralja.

ASISTENCIJU MODRIĆA POGLEDAJTE OVDJE

Modrić je dobio loptu kod aut-linije, poput metka sjurio se prema kaznenom prostoru, što je Sergi Roberto mogao pratiti samo pogledom, a Marcos Alonso tromim koracima. Jedan vlasnik Zlatne lopte dodao je drugom i aktualnom, a taj je s ruba 16-erca nepogrešivo naciljao.

Modriću je ovo 31. nastup u El Clasicu, dosad je postigao jedan gol, a u srijedu upisao treću asistenciju protiv Barcelone. U 80. minuti presjekao je loptu na svojoj polovici, što je označilo početak akcije za pogodak vrijedan velikog 4:0 vodstva. Beznema je stigao do hat-tricka, a asistencija Viniciusa Juniora još je ljepša.

ASISTENCIJU VINICIUSA POGLEDAJTE OVDJE

Brazilac je "u treptaj oka" prebacio loptu s desne na lijevu nogu i potpuno zbunio katalonske braniče. Ali ne i uvijek spremnog Benzemu, koji je potvrdio ulazak Kraljeva u finale Kupa kralja.

Linker
16. listopad 2024 11:15