MIGUEL RIOPA Afp
SJAJNA VEČER PETRA MUSE

VIDEO: Hrvatski napadač ušao s klupe pa asistencijom i izborenim penalom uništio bivši klub

Benfica je s 3:0 pobijedila Boavistu, a hrvatski je napadač bio najzaslužniji za tu pobjedu
Piše: SNObjavljeno: 27. kolovoz 2022. 21:32

Hrvatski napadač Petar Musa (24), odigrao je vrlo dobru utakmicu za svoju Benficu. U susretu protiv svog bivšeg kluba, Boaviste, asistirao je za pogodak i izborio kazneni udarac. Nije počeo u prvih jedanaest, ali nakon ulaska s klupe za pričuve u 61. minuti bio je direktno uključen u dva pogotka svoje momčadi.

Prvo je šest minuta nakon ulaska u igru odlično reagirao u šesnaestercu Boaviste i namjestio loptu na nogu Joaa Marija, koji ima lak zadatak pogoditi mrežu iza leđa vratara Cesara Dutra.

AKCIJU ZA POGODAK POGLEDAJTE OVDJE.

Benfica konačnih 3:0 postavlja u 82. minuti. Nakon prolaza po rubu kaznenog prostora, branič Boaviste ne stiže Musu i ruši ga, sviran je jedanaesterac za domaće. Siguran izvođač, za svoj drugi pogodak na utakmici, bio je Joao Mario.

SITUACIJU ZA KAZNENI UDARAC POGELEDAJTE OVDJE.

Treći nastup našeg napadača za Benficu bio je do sada "najplodniji". Nakon 51 minute ukupno u prve dvije utakmice, ovo mu je najbolja predstava na novi klub. Ukoliko nastavi s dobrim predstavama, mogao bi doći pod povećalo izbornika Zlatka Dalića i približiti se prvom nastupu za Hrvatsku reprezentaciju.

Linker
27. travanj 2024 11:39